Ds. N.H. Beversluisschool

De Ds. N.H. Beversluisschool is een school voor Speciaal Basisonderwijs in Gouda. Bestuurlijk valt de school onder de Stichting voor Christelijk (Voortgezet) Speciaal Onderwijs op reformatorische grondslag voor Gouda e.o. De stichting heeft nog een school in Gouda, namelijk de Samuëlschool voor (V)SO ZML/MG en SO Gedrag onderwijs.

Onze school staat voor reformatorisch speciaal basisonderwijs in een adaptieve setting. In een voor kinderen veilig schoolklimaat proberen we een reële eis aan hen te stellen zowel op sociaal - pedagogisch als didactisch gebied. Zo willen we in samenwerking met de ouders werken aan het ontwikkelen van de gaven die elk kind gekregen heeft. We doen dit alles in afhankelijkheid van God, zonder Wie wij niets kunnen doen.

Locatiedirecteur van de Ds. N.H. Beversluisschool en de Samuëlschool SO-Gedrag is de heer M.V. van der Vliet.